Benvinguda


Si estas pensant en comprar o vendre una propietat de segona mà, és aconsellable visitar l’habitatge  amb un tècnic de CASATEST, i t’estalviaràs temps i diners en una de les decisions més importants de la teva vida.

CASATEST

Quan comprem un cotxe, un electrodomèstic… Ens aporten amb el producte una documentació tècnica específica, una informació de la despesa energètica, un manual de manteniment…

En canvi, quan compres un habitatge (sobretot de segona mà), i segurament és una de les inversions econòmiques més importants que fas al llarg de la teva vida, la informació és mínima.

Per tant, plantegem que quan vagis adquirir un habitatge disposis d’una informació tècnica mínima de l’habitatge i de l’edifici que el conté, aquesta eina et servirà per conèixer el teu habitatge; tan en el moment de comprar-lo com per al seu manteniment.

CASATEST neix en una situació socioeconòmica difícil, però neix per donar resposta a la ciutadania que ha fet males inversions, i neix en l’any de la rehabilitació energètica, per tal d’ajudar a una  conscienciació social cap a un futur més sostenible, començant pel propi habitatge